Skap noe ut av det du
allerede har.

Nett Admin DA ble grunnlagt i 2020 med et mål for øye, å sørge for at ditt nettverk holder deg på nett. Dette enten om du trenger hjelp til å administrere ditt nettverk eller ønsker oppsett av et nytt hjemme/kontor-nettverk. Vi i Nett Admin har til sammen 30 år erfaring med både drift og installasjon, administrasjon og vedlikehold innen IT.


Dette skrev avisen om oss

Datanerdene tar grep og satser på eget selskap

I juni etablerte Ron-Emir Buran og Magnus Høydahl Johansen Nett Admin DA. Datanerdene henvender seg til både private og bedrifter.

Dette handler selvfølgelig om data. Om å få ting til å fungere.

Reiser hjem til deg
- Vi er et lite it-selskap som hjelper bedrifter og private med å holde seg nett. De har da en leverandør i bakgrunnen. Vi bidrar ved å reise hjem til kundene med blant annet å sette opp trådløs nett som de ikke klarer selv. Vi løser problemer som ikke fungerer som det skal på nett, eksempelvis påkobling av printer og Smart-hjem, forteller Ron-Emir Buran og Magnus Høydahl.
Begge karakteriser seg selv som datanerder.

Eldre mennesker
De to mener det er et behov der ute om slik bistand. Spesielt eldre mennesker trenger hjelp på privatmarkedet. Også bedrifter kan kontakte dem. Så kommer de for å blant annet sette opp nettverket, både trådløst og kabler. Og printere.
– Vi har et samarbeid med Elkjøp og har henvendt oss til andre aktører og tilbudt sine tjenester. Og vi har ledig kapasitet, sier de to.

Tar grep
Etableringen av dette selskapet er et resultat av at de tar grep og prøver å skape sin egen arbeidsplass.
– Vi tar grep for å komme i jobb, sier kameratene.
– Vi er begge veldig glade i den tekniske biten. Nå har vi startet dette, og målet er å få det til å gå rundt. Vi mener det er et umettet marked der ute. Nå satser vi på Halden og Aremark, sier Ron-Emir Buran og Magnus Høydahl Johansen i Nett Admin DA.  

Om oss

Vi er et selskap fra Halden som ble etablert sommeren 2020, med ønske om å levere gode tjenester til våre kunder. Klikk her for å lese mer 

Follow Us
Kontakt oss